Anne&Mikael

Yrityksemme U&M Peltoniemi Oy on valmistanut käsityönä kotimaisia lastentekstiilejä jo 1980-luvulta. Anne&Mikael -tuotemerkki on ollut käytössä alusta asti. Yksi perinteisistä tuotteistamme on muksukeinu, jota myydään tasaisesti vieläkin. 

Keväällä 2023 yrityksen omistajaksi tuli Henna Pesonen ja alkuperäinen yrittäjä Unto Peltoniemi jäi viettämään ansaittuja eläkepäiviä. 

Yrityskaupan jälkeen tehdasompelimo koneineen ja kalusteineen muutettiin Sastamalasta Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Muuttomylläkän kanssa samoihin aikoihin meillä aloitti kaksi uutta ompelijaa. Yhdessä saimme uudet toimitilat järjestykseen ja nyt valmistamme Anne&Mikael -tuoteperheen tekstiilejä täällä Vaajakosken keskustassa.

Verkkosivuiltamme löydät laajan tuotevalikoimamme, joka on taatusti turvallinen ja laadukas! Jälleenmyyjämme löydät tältä sivulta. Alkuvuodesta 2024 olemme avanneet myös oman verkkokaupan, josta löytyy vakiotuotteiden lisäksi myös uutuuksia heti tuoreeltaan sekä poistuvia tuotteita alennettuun hintaan.

Patjat pienille, lakanat lapsille ja muut mukavat lastentekstiilit teille valmistavat Henna, Outi ja Raakel! 

Anne&Mikael-tuotteiden valmistusta Keski-Suomessa

Miksi Anne&Mikael -tuotteet?

Tärkeimmät arvomme ovat korkea laatuturvallisuusekologisuus ja kotimaisuus.

Korkea laatu – Laadunvarmistus on jatkuvaa, kun kaikki tuotteet valmistetaan omissa tiloissa. Käytämme parhaiden eurooppalaisten valmistajien kankaita. Tavarantoimittajamme ovat Suomesta, Ranskasta, Belgiasta ja Latviasta. Suurin osa tuotevalikoimastamme on 100% puuvillaa, joka soveltuu parhaiten pienten lasten tuotteisiin. 

Turvallisuus – Anne&Mikael -tuotteet valmistetaan uusimpien standardien ja suositusten mukaan. Kaikilla puuvillakankaillamme on Öko-Tex100 -sertifiointi eli ne ovat tutkitusti haitta-aineettomia ja turvallisia. Vettähylkivissä tuotteissa kankaat on päällystetty akryylipinnoitteella, joka on turvallinen, PVC-vapaa pinnoite. Pehmustetuissa tuotteissa täytteet ovat kotimaista vaahtomuovia tai polyesterivanua. Esimerkiksi kaikki polyesteripehmusteet ja patjalevyt ovat täysin ilman kemikaaleja kuumentamalla valmistettua kierrätettyä polyesterivanua, jolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton suositus. 

Ekologisuus – Ympäristöjärjestelmämme päätavoitteet ovat asiakastyytyväisyys, laatu, tehokas tuotanto, hävikin ja hukan poistaminen sekä työtyytyväisyyden lisääminen toiminnan jatkuvan parantamisen kautta. Noudatamme Muoti- ja tekstiilialan työehtosopimusta. muita lakisääteisiä velvollisuuksia mm. pakkausten tuottajavastuun ja kierrätyksen osalta olemalla Rinki-tuottajayhteisön jäsen. Tulevaisuudessa pyrimme vähentämään muovin käyttöä pakkauksissa ja siirtymään GOTS-sertifioitujen luomukankaiden käyttöön. 

Kotimaisuus – Anne&Mikael -tuoteperheellä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu. Lähes kaikki tuotteet valmistetaan omassa tehdasompelimossamme Vaajakoskella.

Lue lisää

Enempää artikkeleita ei löytynyt.