Yritys

Tuotehylly ompelimollamme

U&M Peltoniemi

Tervetuloa meille! U&M Peltoniemi Oy tekee patjat pienille, lakanat lapsille ja muut mukavat lastentekstiilit kotimaisella käsityöllä.

Verkkosivuiltamme löydät laajan tuotevalikoimamme, joka on taatusti turvallinen sekä laadukas! Suosituimpia tuotteitamme ovat hoitoalustat, syöttötuolien pehmusteet, patjat, sänkyjen reunapehmusteet ja lasten liinavaatteet.

Anne&Mikael

Brändimme Anne&Mikael juontaa juurensa 1980-luvulta.

Brändimme nimi tulee sen perustusvuoden suosituimmista nimistä. Silloin lasten suosituimmat etunimet olivat Anne ja Mikael, josta nimi päätyi tuotemerkkiimme. Nallelogo on ollut tuotemerkkimme tunnus aina. Vuoden 2024 alusta lähtien logomme on uudistunut:

Jatkossa nalleja on kaksi – nallekaverit Anne & Mikael.

Anne&Mikael nallelogo

Tuotanto

Anne&Mikael -tuoteperheen tekstiilit valmistetaan omassa tehdasompelimossa Vaajakoskella Keski-Suomessa. Meillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu. Tärkeimmät arvomme ovat korkea laatu, turvallisuus ja ekologisuus. Tuotteita valmistamassa meitä on yrityksen omistaja ja kaksi ammattitaitoista teollisuusompelijaa. Laadunvarmistus on jatkuvaa, kun kaikki tuotteet valmistetaan omissa tiloissa. Käytämme parhaiden eurooppalaisten valmistajien kankaita lähinnä Ranskasta ja Belgiasta. Suurin osa tuotevalikoimastamme on 100% puuvillaa, joka soveltuu pienten lasten tuotteisiin. Kaikilla kankailla on Öko-Tex 100 sertifikaatti, joten ne ovat tutkittuja ja turvallisia.

Vettähylkivissä tuotteissa kankaat on päällystetty akryylipinnoitteella, joka on turvallinen, haitta-aineeton, PVC-vapaa pinnoite. Pehmustetuissa tuotteissa täytteet ovat kotimaista vaahtomuovia tai polyesterivanua. Esimerkiksi patjojen sisukset ovat kuumentamalla valmistettua kotimaista kierrätettyä polyesterivanua, jolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton suositus.

Historia

U&M Peltoniemi Oy:n historia alkaa laukkujen valmistuksesta, josta Sastamalan seudulla on vahvat perinteet. Lastentarvikkeiden tekemisessä meillä on pitkäaikainen kokemus, sillä jo 1980-luvulta asti olemme keskittyneet pelkästään niiden valmistukseen ja myyntiin. U&M Peltoniemi Oy onkin yksi vanhimmista aktiivisesti toimivista lastentarvikkeiden valmistajista Suomessa.

Keväällä 2023 U&M Peltoniemen omistus siirtyi Henna Pesoselle yrityksen alkuperäiseltä omistajalta Unto Peltoniemeltä. Omistajanvaihdoksen myötä koko tehdasompelimo muutti Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Tavoitteenamme on jatkossakin valmistaa laadukkaita kotimaisia lastentekstiilejä yrityksen perinteitä kunnioittaen, sekä panostaen uusiin muodikkaisiin kankaisiin ja tuotteisiin.

Anne&Mikael-tuotteita

U&M Peltoniemi somessa

Ota sometilimme seurantaan! Päivitämme tilejämme Instagramissa ja Facebookissa: